Sojusz Minas Tirith na 54 uni z Ogame.pl
Administrator
Czeba się znać by być ze sobą w sojuszu.
Dlatego piszczie o sobie!!
Zbanowany
no widze ze wszyscy chetni
rozdziewicze ten temat...
nazywam sie Artur pochodze z podkarpania ze Stalowej Woli...
licze juz dwadziescia wiosen, a przygode z ogame jakies 3 wiosny..
aktualnie mieszkam na miasteczku studenckim agh w krakowie i zyje chwila...
mysle ze na razie wystarczy
aaa moze najwazniejsze, bo pytacie kim jestem pewnie haha
czarnuch to moj nick na ogame, czapsik tez czasem ale to 2 lata temu... aktualny to czarnuch
a na razie uzywam tymczasowego: 'bla-ble' po prostu na razie sie nie ujawniam...
Ostatnio edytowany przez czarnuch (2007-07-17 22:10:51)
Zbanowany
Dobra spoko ja jestem Kacper ogulnie moja ksywa to kacpi a w sojuszu Gimli
teraz ide do 2 gimnazjum.
styki z ogame miałem już 5lat temu bo kolega grał na uni1 i był w top 50(obecnie nie gra) no to tyle o mnie:)
Zbanowany
siemka.
mieszkam z Warszawie a pochodze ze Ślaska (Wodzisław Ślaski), nazywam sie Adrian.
Mam 21 lat.
Administrator
Oki to ja też się dopisze.Mam na imię Damian muj aktualny nick to Aragorn_123 mieszkam w Bobrownikach blisko Katowic.
W ogame zaczałem grać gdzieś 5 lat temu z moim kuzynem (Gandalf93 prawa ręka sojuszu) na uni 11.
Mam 19 lat
Zbanowany
Ja jestem rami bez jaj na serio tak mam na imie mozecie wierzyc albo nie w ogame z 2 latka sam mam 15 mieszkam w mroczy kolo bydzi
Zbanowany
dobra to ja mam pytanie, nie przesadzacie z tymi sygnami? wiem ze lubicie lotra czy cos ale bez przesady, jak chcecie to na weekendzie moge wam porobic jakies tam sygny z waszymi bohaterami np, nie zebym byl jakims specem czy cos ale jakies tam podstawy w photoshopie mam..
Witam!
Jestem nowy w sojuszu i na forum. Na początku wypada się przywitać,
witam wszystkich
Nazywam się Critter i jestem z: 5:368:7
Mam nadzieje że będzie sie nam dobrze grało i współpracowało w tym ogromnym wszechświecie.
Pozdrawiam
Odkąd jestem w sojuszu nieźle próbują mnie farmić Nie lubią nasz czy co?
Jestem w tym sojuszu ponieważ Aragorn_123 zaprosił mnie pierwszy Zostałem zwerbowany
Dopiero po nim posypały się kolejne zaproszenia. Pewnie się wkurzają że się nie przyłączyłem
Ostatnio edytowany przez Critter (2007-07-25 14:26:18)
Administrator
Hej niewpisanych prosze o wpisywanie się!
cześc jestem częsc z cześciowa.
Tak nie wypada pisać na forum, przedstaw się naprawde zamiast żartów.
Ostatnio edytowany przez Aragorn_123 (2007-09-17 14:13:48)
Administrator
Antymateria jest to przelicznik waluty na walute Ogame za antymaterie kupujemy sobie m.i.n komandor ogame itp
Hej a ja nazywam się Adam i pochodzę z Białegostoku ...
ogame to nie jedyna gra w którą gram na bieżąco ... jest jeszcze americasarmy szczegóły na
americasarmy.com lub americasarmy.pl
mam 23 lata i studiuję informatykę jestem w sojuszu po namowach Peaca z którym gram także w klanie w grze americasarmy
jak narazie styka